VIEKÖ SEURAAVA KAUSI COMPANY ROCKIN AIVAN UUDELLE TASOLLE?

Company Rock -konsepti on mullistavan uudistuksen portilla. Tuleva uudistus vie toteutuessaan tapahtuman ja sen osallistujat aivan uusille areenoille ja tämä voi mahdollistaa bändeille jopa esiintymisen samoissa tapahtumissa maailmantähtien kanssa! Uudistus tuo tullessaan myös kannustusjoukoille ja yhteistyökumppaneille huikeita elämyksiä sekä ennennäkemättömän laajan näkyvyyden.

Koska meneillään oleva mullistus on kesken, emme tohdi vastata vielä kysymyksiin ”mitä, missä ja milloin?”. Siksi olemmekin päättäneet pysyä salaperäisinä mutta samalla heittää haasteen teille uutta kautta odottaville!

Pelin henki on: ”Ilmoita bändisi mukaan kisaan, mutta missä ja milloin soitetaan?” Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun uusi ja uljas Company Rock -konsepti julkistetaan, saavat jo mukaan ilmoittautuneet etulyöntiaseman ja tiedon kaikesta ensimmäisinä. Sokkona mukaan ilmoittautunut yritysbändi voi tällöin joko ottaa kilpailupaikkansa vastaan tai jättää ottamatta, sanktioita ei tässä tapauksessa tule myöskään peruutuksista. Varmaa on ainoastaan se, että kilpailupaikkojen määrä tulee olemaan rajoitettu. Ilmoittautuminen Company Rockiin on bändeille edelleen ilmaista. Heittäydy siis mukaan jännitykseen ja toimi! Avaamme sokkoilmoittautumisen 31.1.2018 täällä.

Comments are closed.