Tapahtuman esittely

Company Rock

Company Rock

Company Rock on bändikilpailu, jossa yritysten ja yhteisöjen työntekijöistä tai jäsenistä kootut bändit edustavat yritystään esiintyen liveyleisön ja ammattilaistuomariston edessä. Keväällä käydään alkukarsinnat ja syksyllä semifinaalit ja finaali, jossa selviää, kuka himoitun voiton vie. Vuosien varrella mukana on ollut satoja bändikokoonpanoja edustamassa eri alojen yrityksiä.

Osallistuminen Company Rock -kisaan on bändeille maksutonta, joten päätös kisaan osallistumisesta vaatii vain iloista mieltä, heittäytymistä sekä tietenkin bändin kokoamista, mikäli ei sellaista vielä ole. Company Rock -tapahtuma toimii mainiosti samalla koko henkilökunnan virkistymis- tai motivointipäivänä tai muuten vaan hauskana yhteishengen kohottajana. Oma bändi ja kannustusjoukot hoitavat kilpailemisen yhteistyössä, sillä myös kannustusjoukot huomioidaan osana tuomariston arvosteluperusteita.

Kaudesta 2016 alkaen olemme tehneet sääntöuudistuksen, jolla haluamme helpottaa ammattiliittojen, yhdistysten sekä mikroyritysten osallistumista kilpailuun. Näin ollen jatkossa kilpailuun osallistuvan bändin jäsenistä vähintään yhden tulee olla edustettavan yrityksen tai yhteisön palveluksessa tai edustettavan ammattiliiton jäsen. Muutoin säännöt pysyvät aiempiin vuosiin verrattuna ennallaan.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille ammattiryhmille, eikä se näin ollen ole alasidonnainen. Kilpailuissa mukana olleita yritysbändejä ovat muun muassa Lassila & Tikanoja, Suomen Unilever, Panda, Veljekset Keskinen, Capgemini Finland, Kesko, NCC Rakennus, Avantgarde Kampaamo, HUS, Karjalan Prikaati, YLE, Karstulan kunta, KONE Corporation, Microsoft, Aalto-yliopisto, K-Rauta Järvenpää, VR Lähiliikenne, Valmet Technologies, Digia ja Atea Finland.

Company Rock tarjoaa viihteellisen kilpailun lisäksi myös mahdollisuuden tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja luoda kontakteja yritysten välillä. Musiikki on kansainvälinen kieli, jota kaikki ymmärtävät, ja korkeatasoiset livetapahtumat luovat ympäristön, jossa on helppo lähestyä mielenkiintoisia henkilöitä myös bisnesmielessä.

Koskaan ei markkinointi ole ollut näin hauskaa ja kilpailuun osallistuminen on elämys kaikille!

Ilmoittaudu tästä!