MAINOSTOIMISTO FRANK: THE FRANKEES COMPANY ROCKIN VOITTOON

Kauden 2015 Finaali oli huikaiseva. Kauden voittajaksi valittiin tuomariston yksimielisellä päätöksellä Mainostoimisto Frank: The Frankees. Bändi teki tuomaristoon vaikutuksen mm. kokonaisvaltaisen tyylikkäällä olemuksella ja varmalla esiintymisellä. Voittonsa myötä The Frankees pääsee esiintymään syksyn 2016 Elämä lapselle -konserttiin Hartwall Arenalle. Onnittelemme!

Halloween-teemalla somistettu Apollo Live Club loi kilpailulle hienot puitteet ja myös bändien sekä yleisön joukossa oli teemaa huomioitu. Illan avannut Senaatti-kiinteistöjen Black Senath vyörytti lavalle upean shown viimeisteltyine Halloween-maskeineen ja pyrotekniikoineen. Myös bändin kannustusjoukko oli maskeerattu samaan tapaan ja The Thrillerin soidessa tanssittiin komiasti porukalla! Samainen joukko pokkasikin itselleen illan päätteeksi ”Paras kannustusjoukko” -tittelin.

Finaalissa kilpaili 11 bändiä, joiden kilpailuesitykset olivat hyvin valmisteltuja ja kertakaikkisen viihdyttäviä. Tuomaristo oli vaikean tehtävän edessä ja tuorein korvin kisaa kuunnellut kauden 2016 päätuomari Sampsa Astala viihtyi ensimmäisessä tuomarointipestissään. Niin ikään vuosia päätuomarin tointa hoitanut Taikku Taivainen siirsi vastuullisen tehtävän Astalan harteille. Onnekkaaksi itsensä kokeneelle tuomaristolle tarjoiltiin juhlan kunniaksi mm. shampanjaa sekä hartiahierontaa.

Finaalissa kerättiin myös varoja Lastenklinikoiden Kummit ry:n lippaisiin. Joululahjarahaa HUS:n pikkupotilaille kertyikin mukavasti ja vieläkin voi lahjoituksen tehdä Lastenklinikoiden Kummit ry:n tilille nro FI29 1470 3000 2040 01 viestillä Companyrock. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille!

Kauden 2015 Finaalissa palkitut:

Voittaja: Mainostoimisto Frank: The Frankees
– Toinen sija: Liaison Technologies Oy: Gory Liaison and Darth Vader Blues
– Kolmas sija: Affecto: Six Diggit
– Paras lavashow: Pilkington Automotive Oy: Kuumapiste
– Valovoimaisin solisti: Ruukkifest Oy: Ruukin Rengit
– Uskomaton show-persoona: Solita: Pääkonttori
– Paras kannustusjoukko: Senaatti-kiinteistöt: Black Senath

KIITOS KAIKILLE MAHTAVASTA KAUDESTA 2015!

Kuvia finaalista nähtävillä: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.550189741811773.1073741846.261799173984166&type=3

Comments are closed.