JOURNALISTIROCK SAA JATKOA COMPANY ROCKISSA

Kaksi kertaa järjestetty media-alan bändikisa Journalistirock saa jatkoa myös tänä vuonna. Aiemmista vuosista poiketen journalisteille suunnattu bändikilpailu järjestetään jo elokuussa ja kisapaikka on Apollo Live Klubi Helsingin keskustassa.

Muutosten taustalla on kilpailun järjestäjän vaihtuminen. Kisan järjestelyistä vastaa yrityksille suunnatun bändikisan järjestäjä Company Rock, joka tarjoaa ensi kertaa myös ammattiliitoille mahdollisuutta oman alakohtaisen osakilpailun järjestämiseen.

”Kaudesta 2016 alkaen olemme tehneet sääntöuudistuksen, jolla haluamme helpottaa ammattiliittojen, yhdistysten sekä mikroyritysten osallistumista kilpailuun, sanoo Company Rockin järjestäjä Rose-Marie Backström.

Osakilpailun voittaja pääsee suoraan Company Rockin valtakunnalliseen finaaliin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet jatkavat kilpailua Company Rockin semifinaaleissa.

Osallistuminen on maksutonta. Kisaan voi osallistua kaikki yhtyeet, joissa on vähintään yksi Suomen Journalistiliiton jäsen.

KILPAILU ON TÄYNNÄ! Ilmoittautumisesta mahdolliselle jonotuslistalle kannattaa tiedustella osoitteesta manu.marttinen@journalistiliitto.fi.

Apollon lavalle pääsee soittamaan 12 nopeimmin ilmoittautunutta yhtyettä.

Manu Marttinen

Lisätiedot:

Manu Marttinen/ Journalistirock
Puh: 050-3103036
Facebook/Journalistirock.com
manu.marttinen@journalistiliitto.fi

Rose-Marie Backström / Company Rock
Puh: 040 506 4298
Companyrock.com
rmb@officebeat.fi

Comments are closed.