HELSINGIN JA VANTAAN TYÖNTEKIJÖILLE OMAT OSAKILPAILUT 2017

Helsingin ja Vantaan kaupunkien työntekijät saavat ikiomat osakilpailut Company Rockin kaudella 2017. Kilpailupäivät ovat Helsinki pe 21.4. ja Vantaa pe 28.4. Paikkana toimii tuttuun tapaan Helsingin upea Apollo Live Club.

Mukaan kumpaankin osakilpailuun mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta bändiä ja osallistuminen on bändeille maksutonta. Company Rockiin voi osallistua bändi, jonka max. 7  jäsenestä vähintään yksi on edustettavan kaupungin palkkalistoilla, olipa ala sitten mikä tahansa. Musiikkityylin voi vapaasti valita ja myös omien kappaleiden esittäminen on sallittua.

Osakilpailuita järjestetään kevään aikana kaiken kaikkiaan viisi, joista kolme on kaikille yrityksille avoimia. Jokaisesta osakilpailusta tuomaristo valitsee syksyn semifinaaleihin jatkavat bändit. Edelleen kahdesta semifinaalista valikoituvat kauden finalistit, jotka kisaavat koko kauden voitosta loppusyksyllä soitettavassa finaalissa.

Soittotaito ja musiikillinen osaaminen ovat Company Rockin arvosteluperusteissa vain 50% kokonaispisteistä. Toinen puoli koostuu heittäytymisestä, biisivalinnoista, visuaalisuudesta sekä esiintymisestä kokonaisuutena. Myös kannustusjoukoilla on oma roolinsa, jopa tuomariston arvosteluperusteissa. Siksi kannattaa myös kutsua paikalle kollegat, ystävät ja kylänmiehet kannustamaan omaa bändiä kilpailussa eteenpäin.

Ilmoittaudu kilpailuun täällä: http://www.companyrock.com/ilmoittaudu/

Tervetuloa mukaan Company Rockin kaudelle 2017!

 

Comments are closed.