HALUAISITKO KOKEA PÄIVÄN ROCKTÄHTENÄ?

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan supertähdet Michael Monroesta J.Karjalaiseen ovat halunneet tulla rokkaamaan, chillaamaan ja äänittämään musiikkiaan E-Studiolle. Tule sinäkin!

Nyt myös teillä ja yhteistyökumppaneillanne on mahdollisuus päästä kokemaan tämän kansainvälisen äänitysstudion taika Pitäjänmäelle Helsinkiin! Studio on rakennettu vanhaan elokuvateatteriin ja se luo oman taianomaisen tunnelmansa historiansa myötä.

Vihdoinkin voitte päästä laulamaan levylle yhdessä. Niille joille laulaminen ei tunnu omalta, osallistuminen tuontantoprosessiin tarkkaamon puolella on mahdollista. Jos joukostanne löytyy jo valmiita soittotaitureita, omat soittimet ovat tervetulleita sessioon. Kalustomme ja äänittäjämme ovat alan parhaita. Kokemuksesi ei jää pelkästään muistoihisi, vaan saatte sessioistanne ammattitason äänitteet, jota kelpaa soittaa myös muille!

Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen omaava ammattimainen äänityshenkilökunta on valmis johdattamaan teidät äänilevytyksen kiehtovaan maailmaan.
Kannattaa silti varautua hieman, nimittäin kun rokkitähteys iskee, se todellakin ISKEE!

Lue lisää: dayasarockstar.com/

Katso video: www.youtube.com/watch?v=ZyWws-j3W98

 

 

Comments are closed.