Tue Company Rockia ja erotu samalla eduksesi!

Osallistuminen Company Rockiin on bändeille maksutonta ja mahdollistaaksemme kilpailun maksuttomuuden kaikille bändeille myös jatkossa, tarvitsemme sponsoreiden tukea. Tämän takia olemme päättäneet järjestää oman ns. joukkorahoituskampanjan, jossa vastineeksi tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

  • Logonäkyvyys koko kauden ajaksi Company Rock–sivustolla sekä linkitys yrityksen kotisivuille. Hinta: 350€ + alv
  • Logokimara koko kauden ajaksi Apollo Live Clubin esiintymislavan isolle screenille sekä ympäri ravintolaa sijoitetuille pikkuscreeneille aina tapahtuman alussa sekä väliajalla. Asiakas toimittaa valmiin materiaalin tuottajalle. Hinta: 350€ + alv
  • Mahdollisuus tuote- tai markkinointimateriaalin jakeluun tai muuhun erikoisnäkyvyyteen livetapahtumissa koko kauden ajaksi. Hinta 100-500€ / tapahtuma riippuen tilatarpeesta, ideasta ja siitä onko kyseessä osakilpailu, semifinaalit vai finaali.
  • Pääsylippupaketti:10 kpl pääsylippuja 1. tai 2. semifinaaliin, sekä 10 pääsylippua finaaliin. Hinta (-20%) 256€ (sis. Alv)
  • Näkyvyys Company Rock –backstagepassin koko taustapuolella. Passit jaetaan kaikille kilpailijoille osakilpailuissa mutta myös uudelleen semifinaaleissa sekä finaalissa. Painomäärä yht. 700 kpl. Tilaus on tehtävä 31.3.2017 mennessä, koska tuolloin passit menevät painoon. Hinta: 1500€ + alv
  • Yrityksillä on myös mahdollisuus olla mukana palkitsemassa bändejä finaalissa esim. tuotepalkinnoilla, lahjakorteilla tai muulla vastaavalla näkyvyyttä vastaan.

Company Rock on bändikilpailu yrityksille ja yhteisöille ja se on avoin kaikille ammattiryhmille toimialaan tai yrityksen kokoon katsomatta. Company Rock edistää yhteishenkeä, tuottaa tähtihetkiä niin lavalla kuin yleisössä sekä luo tärkeitä kohtaamisia eri alojen edustajille.

Kauden aikana käydään läpi osakilpailuvaihe keväällä (4-5 tapahtumaa), semifinaalit (2 kpl) alkusyksystä ja kaikki huipentuu finaaliin loppusyksystä, jolloin selviää, kuka vie himoitun voiton.
Kaikki kauden tapahtumat järjestetään Helsingissä Apollo Live Clubilla

Lisätietoa kilpailusta saa osoitteesta www.companyrock.com
Yhteydenotot: Rose-Marie Backström
Email: rose@companyrock.com
Puh: 040-506 42 98