COMPANY ROCKIN 2017 VOITTO MENI TAMPEREELLE!

Kauden 2017 finaali soitettiin perjantaina 27.10. Helsingin Apollo Live Clubilla yhdentoista bändin kesken.
Ilta oli täynnä mehukkaita ja taitavia esityksiä myös omaan rooliinsa panostaneiden kannustusjoukkojen lietsoessa menoa vielä hurjemmaksi. Apollo Live Club oli koristautunut upeasti Halloween-teemaan ja valot, savut ja äänentoisto viimeistelivät upeat kilpailupuitteet. Tuomariston vetäytyessä pohtimaan päätöksiään lavan valtasi kauden 2016 voittajabändi ÄRJYTIE, jonka räjähtävän energinen ja taitava show villitsi yleisön täysin.

Finaalituomaristossa vaikuttivat päätuomari Sampsa Astala, Riku Nikulin (Rockway.fi) sekä Petri Majuri (E-Studio). Tuomaristo oli todella vaikuttunut esitysten kovasta tasosta ja kiitti erityisesti bändien omaa tuotantoa sekä vaikuttavia solistisuorituksia niin laulussa kuin soitossa. Voiton vei Tampere-taloa edustanut Syrjäytyneet, joka vakuutti niin tuomarit kuin yleisön. Bändi kuittasi voitostaan palkinnoksi kiertopalkintokitaran lisäksi peräti kahden päivän studiosession äänittäjän kanssa E-Studiolla sekä 300€:n lahjakortin Apollo Live Clubille. ONNITTELUT!!!!

Finaaliesityksiä voittajan lisäksi palkittiin peräti kuudessa eri kategoriassa:

– 2.sija: Free Drinks, Innofactor Oyj  (Viking Linen matkalahjakortit, Apollo Live Clubin 200€:n lahjakortti)
– 3.sija: Space Rock! Sininen Meteoriitti Oy (Viking Linen matkalahjakortit, Apollo Live Clubin 100€:n lahjakortti)
– Paras lavashow: Free Drinks, Innofactor Oyj (Exit Room Helsinki -lahjakortti)
– Uskomaton Show-persoona: Space Rock! Sininen Meteoriitti Oy, laulusolisti (F-Musiikin lahjakortti)
– Paras kannustusjoukko: Free Drinks, Innofactor Oyj (Lavallinen Fisherman´s Friend -pastilleja toimitettuna toimistolle)
– Valovoimaisin solisti-palkinto jaettiin tuomariston päätöksellä peräti kahdelle:
The Groove Roasters, Vantaan ammattiopisto Varia, saksofoni-Jesse sekä Sydänyön rytmi, Helsingin työväenopisto, hurmaava huuliharpisti. (Viking Linen matkalahjakortit)

Company Rock-tiimi kiittää sydämellisesti kaikkia mukana olleita kaudesta 2017, ilmoittautuminen kaudelle 2018 avataan tammikuussa. KIITOS!!!

Kuvia finaali-illan kulusta voit katsella täältä:
https://www.facebook.com/pg/companyrock/photos/?tab=album&album_id=912106622286748

 

Comments are closed.