COMPANY ROCK JA E-STUDIO YHTEISTYÖHÖN

Company Rockin kausi 2017 tuo mukanaan myös uusia kuvioita ja yhteistyökumppaneita. Tulevalla kaudella mukaan astuu yksi Suomen johtavista äänitysstudioista; E-Studio.

E-Studiota käyttävät mm. 69 Eyes, Amorphis, Apocalyptica, Ismo Alanko, Disco Ensemble, Samuli Edelmann, Leri Leskinen, Vesa-Matti Loiri, LOHTU, Erja Lyytinen, Petri Munck,Jiri Nikkinen, M.A. Numminen, Tuomari Nurmio, Rovio entertainment LTD, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja J.Karjalainen.

E-Studio on mukana palkitsemassa jo Company Rockin finaalissa 2016 ja palkitsee suosikkibändinsä äänityssessiolla huippustudiossa studiolive-videokuvauksen kera! E-Studion edustaja tulee myös toimimaan vakiojäsenenä kauden 2017 tuomaristossa

E-Studio tarjoaa bändeille loistavan tilaisuuden käyttää palveluitaan Company Rock -hintaan! Company Rock -bändeille sovittu hinta on voimassa myös kaikille bändeille, jotka ovat olleet mukana kaudella 2016.

Company Rock-bändien erikoistarjous: Yhden kappaleen äänitys studiossa (max. 9 tuntia), äänitetyn kappaleen miksaus sekä studiolivekuvaus esim. YouTube-käyttöä varten.
Hinta: 1190 + alv.

Lisätietoja ja varaukset: petri@e-studio.fi
Kotisivu: http://www.e-studio.fi/musiikkituotanto.html

E-Studio Helsingin Pitäjänmäessä on yksi Suomen johtavista äänitysstudioista. Studio perustettiin jo vuonna 1975, kun paikalla sijainnut elokuvateatteri muutettiin 320 m2 käsittäväksi äänitysstudioksi ja se sai nimen Soundtrack Studios. Vuonna 2010 nimi muutettiin E-studioksi samalla kun studio remontoitiin täysin ja äänityslaitteisto ajanmukaistettiin.

Toivotamme E-Studion lämpimästi tervetulleeksi Company Rockin yhteistyökumppaniksi!

Comments are closed.